Zo doen we dat.

Door zoveel mogelijk gebruik te maken van informatie die al beschikbaar is gaan we voor jou geheel vrijblijvend op zoek naar het béste alternatief voor jouw bestaande polissen.

Om een goed beeld van jouw bedrijf te krijgen raadplegen we openbare informatie, zoals de website van jouw bedrijf en/of de Kamer van Koophandel. Daarnaast vragen we jou om je bestaande polissen bij ons te ‘dumpen’. Doe je dit liever niet dan is dat geen probleem. Nadat je ons jouw contactgegevens hebt opgegeven bellen we jou om een aantal zaken met je door te nemen. Vanzelfsprekend gaan we met alle informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid om (lees hierover ons ‘Privacystatement’).

Aanvullend heb je de mogelijkheid om via onze info-tool aan ons op te geven wat je belangrijk vindt bij jouw polissen. We gaan daarna direct voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestiging met een tijdindicatie waarbinnen we verwachten jou een passende aanbieding te kunnen doen. Wanneer je vervolgens met de aanbieding akkoord gaat verzorgen wij voor jou de aanvraag voor de nieuwe verzekering én de opzegging van jouw huidige polis. Daarna ben je als onze klant gegarandeerd van de beste service, 24/7!