Over ons

Met de komst van internet heeft de verzekeringsmarkt zich de laatste decennia enorm ontwikkeld. Iedere particulier kan via internet voor zichzelf de beste keus maken en een verzekering afsluiten. Voor een ondernemer blijft deze mogelijkheid echter ver achter. Grotendeels in verband met de complexiteit die bedrijfsverzekeringen met zich dragen. Hierdoor is een ondernemer altijd aangewezen op een verzekeringsadviseur.

Door onze jarenlange ervaring zijn we vaak in de situatie gekomen dat een ondernemer die de verzekeringszaken elders had geregeld bij ons aanklopte met de vraag of wij hem of haar konden helpen. Dit omdat hij/zij niet meer tevreden was met de partij waarbij de verzekeringen waren geregeld. Daarbij kregen we van de ondernemer dan vaak te horen eerder geen tijd of zin te hebben gehad om dit te veranderen.

Dit zette ons aan het denken: hoe kunnen wij de groep ondernemers ontzorgen die enerzijds ontevreden zijn over hun huidige verzekeringen maar anderzijds geen tijd en/of zin hebben om te kijken naar een goed alternatief? Na een poosje kwamen we met het idee van Polisdump: snel, betrouwbaar en met oog voor maatwerk en service.

Peter & Tessa